for 6 people

Ingredients 

 

  • 1 can of ready-made basil pesto (see the product)
  • 1 can of porcini mushroom paté (see the product)
  • 250 gr of green lasagna
  • olive oil
  • butter
  • 4 spoons of parsley
  • thyme leaves
  • 300 ml of chicken broth

recipe

Scaldare il burro e un po’ di olio in una pentola per friggere: appena comincia a schiumare aggiungere la cipolla tagliata a fuoco vivace per 5 minuti. Aggiungere l’aglio (tritato) e le erbe e cuocere per 2 minuti, aggiungere poi anche il brodo, far bollire per 5 minuti e dopo lasciar raffreddare. Far bollire una grande pentola con acqua salata, e dopo aggiungere le lasagne, farle cuocere per pochi minuti, toglierle quindi e scolarle. In una teglia: fare un primo strato con le lasagne, e aggiungere, il basil pesto.Then continue with another layer of lasagna but now spread with the porcini mushroom paté lengthened with the cooled liquid. Repeat until the ingredients are finished, but the last layer must be lasagna. Now sprinkle with fresh Parmesan and add fresh butter to the sides. Cover everything with cooking foil, bake in the oven (preheated) for 20 minutes at 180 °. Leave in the oven, remove the foil and brown them for another 20 minutes. Before serving, leave to rest for 10 minutes.